Podcasten och radioprogrammet P3 Spel läggs ner vid årsskiftet

Podcasten och radioprogrammet P3 Spel läggs ner vid årsskiftet

Undertecknad må vara finländare, men till och med jag har hört talas om radioprogrammet och podcasten P3 Spel. Nu är sagan dock all då programledarna har tagit till Instagram för att berätta att höstsäsongen blir den allra sista, efter beslut om nedläggning av P3:s kanalansvarige.

– Höstens säsong av P3 Spel blir den sista, skriver man på Instagram. Efter nästan 10 års tid kommer P3 Spel snart nå vägs ände, och programmet lägger ner vid årsskiftet.

– Det har varit tio år av skratt, tårar och kärlek när vi i redaktionen och de gamla veteranerna har gett er Sveriges främsta spelbevakning i form av poddar och på senare år även dokumentärer, streams och nyhetsbevakning på Instagram. Men tyvärr så har allting ett slut, och så även P3 Spel.

P3 Spel-gänget planerar dock att avsluta med stil, så vi kommer få ta del av “en massa härliga streams, spännande dokumentärer och skarp spelbevakning ända fram till jul”. Kanalen P3 kommer fortsätta täcka spelvärlden i P3 Nyheter, och om du har ytterligare frågor så hänvisas vi till P3 Spels Discord-server.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts