Octodad-utvecklarnas Bugsnax släpps den 12 november

Octodad-utvecklarnas Bugsnax släpps den 12 november

I början av 2014 släppts Octodad: Dadliest Catch, ett fröjdefullt äventyr där du spelade som en bläckfiskpappa, och försökte integrera dig i det mänskliga samhället. Och nu, över sex och ett halvt år senare, är Octodad-skaparna Young Horses äntligen tillbaka med Bugsnax, ett insektsätaräventyr!

Bugsnax rullas ut exklusivt via Epic Games Store den 12 november (du kan förhandsköpa det för 17 euro istället för det ordinarie 20 euro fram tills dess), och nedan ser du en ny video som visar upp spelets talangfulla röstskådespelare, följt av en något äldre gameplay-trailer. Bugsnax kan enklas beskrivas som ett äventyrsspel i förstapersonsperspektiv, där spelaren reser till en ö med en massa smarriga insekter (bugsnax), som man måste fånga och mata till öns lurviga invånare, för att mutera deras olika kroppsdelar (oklart exakt varför).

Här är den nya röstskådespelarvideon och den äldre gameplay-trailern för Bugsnax.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts