Ny Monster Hunter-trailer förklarar (äntligen) premissen

Ny Monster Hunter-trailer förklarar (äntligen) premissen

Bild: Constantin Film

Bilden av Paramount Pictures live-action-adaption av Capcoms actionrollspel Monster Hunter börjar klarna sakta men säkert; i måndags nåddes vi av budet att filmen kommer gästas av katthumanoiderna palicoes, och nu har vi fått en ny trailer som för första gången ankrar premissen på ett handgripligt sätt.

Milla Jovovich och hennes soldatvänner undersöker ett oroväckande radiomeddelande när de upptäcker mystiska stenpelare i öknen, och bilspår som plötsligt upphör i mitten av ingenstans. Därefter slukas gänget av en storm som tar dem till en annan värld, befolkad av enorma, klassiska Monster Hunter-bestar, och primitiv befolkning beväpnad med pilbågar och brinnande svärd (som Milla Jovovich senare också får använda).

Monster Hunter har biopremiär den 30 december. Här är den nya trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts