Ny Gears 5-uppdatering låter dig byta ut Marcus Fenix mot Dave Batista

Ny Gears 5-uppdatering låter dig byta ut Marcus Fenix mot Dave Batista

En het potatis inom konsolvärlden den senaste tiden har varit att Spider-Man kommer få en helt ny karaktärsmodell i Playstaton 5-versionen av Marvel’s Spider-Man, som byter ut den Andrew Garfield-doftande hjälten mot en som påminner betydligt mer om Tom Holland (den nuvarande skådespelaren).

Smått obegripligt och fantastiskt onödigt i min bok, men Microsoft tycker uppenbarligen att det är en väldigt bra idé; via IGN har vi nämligen fått reda på att Gears 5 kommer få en uppdatering i samband med premiären av de nya Xbox-konsolerna den 10 november, som kommer låta spelare byta ut Marcus Fenix (huvudrollen i den ursprungliga Gears-trilogin) gamla nuna och röst mot WWE- och filmstjärnan Dave Batista.

Tack och lov kan spelare välja att behålla den gamla Marcus Fenix (rötskådespelad av John DiMaggio) och eftersom Batista porträtterar exakt samma karaktär så förblir storyn intakt, oavsett vilket alternativ du väljer. Gears 5-uppdateringen kommer även lägga till New Game+ (med de två nya svårighetsgraderna Ironman och Inconceivable), nya karaktär- och vapenskins, mutatorer, nya achievements och tekniska finputsningar.

Gears 5 kommer också få ett “3-4 timmar långt” story-dlc vid namn Hivebusters lagom till jul. Det handlar förmodligen om tremmannatruppen vid samma namn, som tidigare har medverkat i multiplayerläget Escape.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts