Need for Speed Hot Pursuit Remastered släpps den 6 november, kolla in första trailern!

Need for Speed Hot Pursuit Remastered släpps den 6 november, kolla in första trailern!

Precis som utlovat har Electronic Arts passat på att annonsera ett “nytt” Need for Speed, och precis som rykten antytt rör det sig om en nyversion av Need for Speed: Hot Pursuit, seriens kanske allra mest hyllade del som släpptes av Criterion Games under 2010. Kolla in annonseringstrailern här nedan!

Need for Speed Hot Pursuit Remastered, som spelet heter, kommer lanseras den 6 november via både Steam (30 euro) och Origin (produktsida inte uppe i skrivande stund). Utöver förbättrad grafik (4K och 60 fps, användargränssnitt och reflektioner i högre upplösningar, “boostade” texturer, fler partiklar och förbättrad kantutjämning) kan vi även förvänta oss cross-play, samt “allt huvudsakligt dlc” som släpptes till originalspelet.

Här är annonseringstrailern för Need for Speed Hot Pursuit Remastered.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts