“Nästa generations co-op-rts” Dwarfheim har early access-lanserats

“Nästa generations co-op-rts” Dwarfheim har early access-lanserats

I augusti introducerades vi för Dwarfheim, det nya co-op-fokuserade rts:et av Pineleaf Studio och Merge Games. Kort därpå, i september, kollade vi in titelns olika spellägen i en ny trailer. Nu har Dwarfheim lanserats i early access via Steam, och du kan kolla in en splitterny, läcker trailer här nedan!

Ambitionerna är stora då Dwarfheim av utvecklarna själva beskrivs som “nästa generations co-op-rts”, men hittills verkar man inte ha levt upp till dem då användarmottagandet i skrivande stund skrivs till blott “blandat” baserat på ett trettiotal recensioner. Det finns dock gott om tid att vända skutan då den fullständiga releasen planeras först för sommaren 2021, och under early access-periodens gång kommer man bland annat lägga till en storykampanj, en ny klass och nya kartor, tillsammans med flera tills vidare icke annonserade features.

Här är early acccess-trailern för Dwarfheim.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts