Monster Hunter-filmen visar upp sig i ny teaser-trailer

Monster Hunter-filmen visar upp sig i ny teaser-trailer

Bild: Constantin Film

I november 2018 mottog vi ett första foto från inspelningen av den kommande Monster Hunter-filmen, som påminde mer om Call of Duty än Capcoms fantasy-doftande actionrollspelsfenomen. En läckt teaser följde sommaren 2019, som antydde fokus på svärd, pilbågar och enorma monster. Förvirringen var total.

Snabbspola fram till dagens datum, och vi har fått en ny, offciell teaser-trailer, där Resident Evil-stjärnan Milla Jovovich med vänner gör upp med ett monster i öknen, medelst en minigun-bestyckad Hummer.

Mina egna spekulationer är således att filmen kommer kretsa kring en modern militärenhet som transporteras till en mer primitiv värld, där de tids nog måste anpassa sig efter förutsättningarna för att klara livhanken.

Monster Hunter har biopremiär i december. Här är den nya teaser-trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts