Minecraft Dungeons får ytterligare dlc-material i december

Minecraft Dungeons får ytterligare dlc-material i december

Mojangs och Double Elevens utmärkta grottkravlare Minecraft Dungeons (recension) släpptes i slutet av maj, och sedan dess har vi fått de två expansionerna Jungle Awakens (juli) och Creeping Winter (september). Och nu har man meddelat att ytterligare dlc väntar redan i december!

Du kan läsa mer på den officiella hemsidan (som en del av sammanfattningen över allt som hände under helgens digitala event Minecraft Live) där vi får reda på att det nya materialet kallas för Howling Peaks, och inkluderar en helt ny boss vid namn Tempest Golem. Minecraft Dungeons kommer också få en gratis uppdatering kallad för Apocalypse Plus, som “lägger till 20 nya svårighetsgrader efter Apocalypse VII, höjer karaktärernas färdighetstak och lägger till nya förbättringar och föremål”. Trevligt värre för de som efterfrågat mer utmaning!

Här är en liten videosnutt från Minecraft Dungeons: Howling Peaks.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts