Little Hope har släppts, så nästa Dark Pictures-spel har redan fått en trailer

Little Hope har släppts, så nästa Dark Pictures-spel har redan fått en trailer

Igår kväll släpptes The Dark Pictures Anthology: Little Hope, det senaste skräckspelet av Supermassive Games. Jocke Kilman recenserade titeln i torsdags, och delade ut betyget 64 procent tillsammans med omdömet “ett litet steg åt rätt håll, men spelet tappar fokus och snubblar under andra hälften”.

Little Hope är den andra delen av The Dark Pictures Anthology (den första var fjolårets Man of Medan), och utvecklingstempot hålls bevisligen fortfarande högt då en trailer för seriens tredje spel har hittats vid slutet av Little Hope. Uppföljaren går under namnet The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, och verkar utspelas i Mellanöstern där ett gäng soldater hittar en mystisk underjordisk grotta, bebodd av otäcka monster (antar vi).

Här är den första trailern för The Dark Pictures Anthology: House of Ashes.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts