Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice försenas till den 23 oktober

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice försenas till den 23 oktober

Hösten 2018 släpptes Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry, en efterlängtad(!) återkomst för den “mogna” äventyrsserien, som utvecklades av den tyska studion Crazy Bunch. Och nu är Larry och Crazy Bunch tillbaka igen, även om man stött på ett litet fartgupp på vägen inför lanseringen.

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice skulle nämligen ha släppts imorgon torsdag, den 15 oktober, men har nu glidit vidare till nästa veckas fredag, den 23 oktober. Vi får inga konkreta anledningar bakom det skedda, men antar att Larry har försatts i karantän (inte nödvändigtvis på grund av coronaviruset), vilket fördröjt de sista kritiska buggfixarna. Om du ändå känner dig obotligt Larry-sugen så hittar du en spelbar demo på Steam-sidan.

Här är en gameplay-trailer för Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts