Kerbal-doftande Mars Horizon släpps den 17 november, kolla in nya trailern!

Kerbal-doftande Mars Horizon släpps den 17 november, kolla in nya trailern!

I februari flyttades Kerbal Space Program 2-utvecklingen från Star Theroy till en ny, intern Take-Two-studio. Spelet försenades som följd, och planeras numera släppas någon gång under hösten 2021. Om drygt ett ett år det vill säga, så tajmingen för Mars Horizon kunde ärligt talat inte vara bättre.

Mars Horizon är, liksom Kerbal Space Program, en strategisk simulator där spelaren får bygga sina egna rymdraketer, i syfte att utforska närliggande planeter. Som titeln antyder är mars slutstationen i Mars Horizon, och i den nya trailern här nedan får vi en kvick genomgång av spelets olika funktioner. Mars Horizon släpps den 17 november via Steam, där du även kan ladda ner en spelbar demoversion i detta nu. Mot horisonten och vidare!

Här är den nya trailern för Mars Horizon.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts