Hundslädeäventyret The Red Lantern är ute nu, kolla in lanseringstrailern

Hundslädeäventyret The Red Lantern är ute nu, kolla in lanseringstrailern

Stoppa mig gärna om du hört den här tidigare; Timberline Studios The Red Lantern beskrivs som ett “handlingsdrivet överlevnadsspel” där du i sällskap med fem slädhundar utforskar vildmarken i Alaska, och tvingas fatta otaliga små beslut längs vägen. Kolla in den stämningsfulla trailern här nedan!

The Red Lantern är ute nu via Epic Games Store, där du kan inhandla spelet för 16 euro och 79 cent (istället för det ordinarie priset 21 euro) fram till nästa veckas torsdag, den 29 oktober.

Konceptet lockar åtminstone mig en hel del, och baserat på trailern råder det ingen brist på händelser, då man kan fiska, jaga, tampas med vargar och björnar, undvika fallande träd och stinkattackeras av skunkar.

Här är lanseringstrailern för The Red Lantern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts