Humankind har fått spelbar demoversion, men enbart via Stadia

Humankind har fått spelbar demoversion, men enbart via Stadia

För ett år sedan publicerade vi en massiv artikel om Humankind, den kommande Civilization-utmanaren av Endless Legend-skaparna Amplitude Studios. Spelet planeras släppas i april 2021 via Steam, Epic Games Store och Stadia, men det är bara den sistnämnda som nu fått en spelbar demoversion.

Du hittar en trailer för den så kallade “opendev”-versionen av Humankind här nedan, och och om du vill prova den själv men ännu inte har ett konto för Googles streamingplattform (förmodligen 99 procent av de som läser det här?) behöver du bara styra kosan hit, registrera ett gratiskonto och börja spela direkt via din webbläsare. Humankinds digitala deluxeutgåva kan även förbokas nu (man ska inte förhandsboka spel) för 51 euro (15 procents rea), vilket ger tillgång till “exklusivt bonusinnehåll” som du kan bekanta dig närmare med här.

Här är trailern för Humankinds Stadia-exklusiva “opendev”-demo.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts