Här första bilderna på Geralts nya rustning i The Witcher säsong 2

Här första bilderna på Geralts nya rustning i The Witcher säsong 2

Bild: Netflix

Igår gjordes vi varse om att Netflix-adaptionen av The Witcher sannolikt kommer få (åtminstone) en tredje säsong. Den andra säsongen har dock inte haft premiär ännu (inspelningarna återupptogs i slutet av augusti efter coronauppehållet) och nu har vi fått en första titt på Geralts nya garderob!

Som synes i tweeten här nedan har Geralt (eller snarare skådespelaren Henry Cavill) styrketränat en hel del de senaste månaderna, eller så har den nya rustningen utformats för att specifikt lyfta fram svällande bröstsmuskler (sannolikt både och). Under den första säsongen hade Geralt (Henry Cavill) en betydligt mer klassisk, smidig Witcher-utstyrsel av läder, medan den nya dräkten mer framstår som en regelrätt murbräcka.

Här är tweeten med Geralts nya rustning i The Witcher säsong 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts