Football Manager 2021 visar upp nyheter i ny video

Football Manager 2021 visar upp nyheter i ny video

I september introducerades vi för Football Manager 2021, men utöver ett spikat lanseringsdatum (den 24 november via Steam och Epic Games Store) fick vi inte reda på särskilt mycket matnyttigt. Nu har man dock släppt en maffig fem och en halv minuter lång video, som går igenom några av spelets nyheter.

I korthet har Sports Interactive koncentrerat sig på fyra nyckelområden; “interaktion” (helt omgjorda konversationssystem och mer mänsklig dialog med kroppsliga gester), “matchdagen” (helt nytt användargränssnitt för matcherna, tillsammans med förbättrade karaktärsmodeller och animationer), “rekrytering” (rekryteringsmöten med dina talangscouter) och “säsongsavslutningar” (en komplett genomgång av vad du åstadkommit de senaste 12 månaderna, och rejält firande om du har lyckats uppfylla dina mål).

Här är den nya videogenomgången av Football Manager 2021.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts