Fall Guys säsong 2 har inletts nu, kolla in nya trailern!

Fall Guys säsong 2 har inletts nu, kolla in nya trailern!

I tisdags kollade vi in den nya vansinniga hinderbanan Knight Fever inför premiären av Fall Guys säsong 2. Och nu har den nya säsongen gjorts tillgänglig för världens spelare, och du kan kolla in en ny trailer här nedan, som utlovar ytterligare tre nya banor (jämte Knight Fever) och en rad andra nyheter.

De övriga tre nya banorna är Hoopsie Legends (“lagarbete krävs (ibland) för att förverkliga drömmen!”), Egg Siege (“taktisk, rörig action”) och Wall Guys (“bygg upp och riv ner!”), medan redan existerande nivåer fått “ett nytt lager färg” (vad det nu betyder). En annan spännande nyhet är “show selector”, som låter dig välja mellan olika spellistor med fokus på olika nivåtyper. Vi utlovas även tidsbegränsade event som kommer dyka upp här och var, och så kan man givetvis även inhandla och låsa upp mängder av nya kostymer och emotes.

Här är lanseringstrailern för Fall Guys säsong 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts