Everspace 2 försenas till januari – på grund av Cyberpunk 2077

Everspace 2 försenas till januari – på grund av Cyberpunk 2077

I mars sköts early access-lanseringen av Everspace 2 upp från september till december, bland annat för att slippa konkurrera med Cyberpunk 2077. Sedan dess har dock Cyberpunk 2077 försenats från september till november till december, vilket betyder att Everspace 2 kommer flytta på sig – igen.

Du kan läsa mer om situationen på Steam, där Everspace 2-utvecklarna Rockfish Games uttryckligen beskyller Cyberpunk 2077 för den nya förseningen. Man säger att “media och innehållsskapare kommer täcka det förmodligen mest efterlängtade AAA-spelet någonsin jullovet igenom (och inte mycket annat)”, och att man även har konstaterat att “överlappningen är stor” inom både Everspace 2-communityt och utvecklingsteamet.

I gengäld kommer alla som donerade 30 euro (den lägsta nivån för att säkra en kod för spelet) eller mer under Kickstarter-kampanjen för Everspace 2 få tillgång till det stängda betatestet den 2 november.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts