En tredje The Witcher-säsong verkar redan vara på gång

En tredje The Witcher-säsong verkar redan vara på gång

Bild: Netflix

I slutet av augusti återupptogs inspelningen av den andra The Witcher-säsongen, efter en paus på flera månader i coronapandemins kölvatten. Vi har ännu inget premiärdatum för de nya avsnitten, men en tredje säsong verkar redan vara på gång, i alla fall om man frågar The Writer’s Guild of America.

Via fanbloggen Redanian Itelligence (och VG 24/7) har vi nämligen uppmärksammats om att fackföreningen (som är är väldigt stor och känd) uppdaterat producenten Lauren Hissrichs cv med “The Witcher Season 3 (2020-2021)”. Särskilt mycket mer finns inte att tillägga för tillfället, men vi vet att just Lauren Hissrich tidigare yppat att det finns planer för hela sju The Witcher-säsonger, så om serien försätter dra tittare även under kommande säsonger så kan vi sannolikt förvänta oss regelbundna Geralt-äventyr i närmare tio år framöver.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts