Efter 10 år kommer Starcraft 2 sluta få nytt material

Efter 10 år kommer Starcraft 2 sluta få nytt material

I somras firade Blizzards rts Starcraft 2 dess tioårsdag med den största uppdateringen dittills – och överhuvudtaget, har det visat sig, då Blizzard nu har tagit till den officiella hemsidan för att berätta att man inte längre kommer producera nytt material till Starcraft 2, även om det tekniska stödet fortsätter.

I klarspråk betyder detta att vi inte längre kommer få nya saker som vi kan köpa (exempelvis Commanders och War Chests), men att man kommer fortsätta balansera spelet vid behov. Inga justeringar kommer dock göras under återstoden av året, eftersom Blizzard anser att sommarens uppdatering var tillräcklig inom det området. Man tillägger också lite lagom lurigt att den här förändringen “låter oss fundera på vad som kommer här näst, inte bara bara för Starcraft 2, utan för Starcraft-universumet som helhet”. Starcraft 3 om sisådär fem år, kanske?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts