Du kan installera och spela Crysis 3 på nya Geforce-kortets VRAM-minne

Du kan installera och spela Crysis 3 på nya Geforce-kortets VRAM-minne

Å ena sidan ryms Call of Duty: Modern Warfare inte längre på en 250 GB SSD. Å andra sidan har Twitter-användaren Strife212 nu lyckats installera och spela det sju år gamla Crytek-fps:et Crysis 3 på det nya Geforce-kortet RTX 3090:s VRAM-minne, och resultatet är både strålande och fascinerande.

Strife212 använde sig av programmet GPU Ram Drive för att skapa en 15 GB stor NTFS-partition av RTX 3090-kortets VRAM-minne, och installerade sedan Crysis 3. Spelet har “fin fps” i 4K-upplösning med höga grafikinställningar, och laddar därtill väldigt snabbt (även om Strife212 hade väntat sig ännu större fördelar inom det här området). Du kan läsa mer i den här Reddit-tråden, där även Strife212 deltar i diskussionen.

Här är är Strife212:s tweet om Crysis 3 på ett RTX 3090-kort.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts