Darkest Dungeon 2 early access-lanseras via Epic Games Store nästa år

Darkest Dungeon 2 early access-lanseras via Epic Games Store nästa år

I februari utannonserades Darkest Dungeon 2, uppföljaren till Red Hook Studios klassiska grottkravlrare från 2016, som Jocke Kilman belönade med 87 procent i vår recension. Och nu har man släppt en ny teaser, som avslöjar att early access-debuten kommer inträffa via Epic Games Store nästa år.

Värt att notera är även att Darkest Dungeon 2 skyr originalets 2d-grafik till förmån för “stiliserad 3d”. På den officiella hemsidan tillägger Red Hook att den nya teasern renderades rakt ur grafikmotorn Unity, och använder samma karaktärsmodeller och renderingstekniker som själva spelet kommer ha. Vi utlovas också “ett förfinat stridssystem och ett helt nytt metalager”, tillsammans med “fräscha monster, bossar och utmaningar”.

Här är den nya teasern för Darkest Dungeon 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts