Cyberpunk 2077 har försenats – igen!

Cyberpunk 2077 har försenats – igen!

I januari försenades Cyberpunk 2077, det nya sci-fi-rollspelet av The Witcher 3-utvecklarna CD Projekt Red, från den 16 april till den 17 september. Drygt fem månader senare, i juni, sköts spelet upp på nytt, denna gång till den 19 november. Och nu har Cyberpunk 2077 försenats en tredje gång!

CD Projekt Red är dock fast beslutna att få ut spelet innan julhandeln, då det nya datumet har spikats till den 10 december. En försening på “bara” 21 dagar, men CD Projekt Red försäkrar oss om att den extra tiden “verkligen kommer spela roll”, då man utöver pc- och Stadia-versionerna måste testa hela sju olika konsolversioner.

Cyberpunk 2077 “gick guld” tidigare den här månaden, vilket har väckt en del förvirring bland fansen på internet angående den nya förseningen. CD Projekt Red förklarar att guldstatus enbart betyder att innehållet är komplett och att spelet kan slutföras; kvalitetsgranskningen fortsätter ända till lanseringen (och förmodligen ett bra tag efter den i den här takten), så vi kan reda nu förbereda oss på en troligtvis massiv “dag noll”-uppdatering.

Här är CD Projekt Reds tweet om den nya Cyberpunk 2077-förseningen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts