Co-op-skjutaren GTFO har äntligen fått matchmaking

Co-op-skjutaren GTFO har äntligen fått matchmaking

I fjol lanserades den benhårda co-op-skjutaren GTFO i early access via Steam. Användaromdömet skrivs till “väldigt positivt” (både under den senaste tiden och totalt sett) så skutan verkar peka åt rätt håll för de svenska utvecklarna 10 Chambers Collective. Och nu har spelet fått en väldigt efterfrågad feature!

I och med den nya uppdateringen Contact (som du kan läsa om i detalj här) har GTFO nämligen äntligen (äntligen!) fått matchmaking, som låter även dig som inte har GTFO-intresserade vänner spela tillsammans med främlingar. Därtill har man också lagt till ett “nytt lagerbaserat svårighetsgradssystem”, som kommer ge hardcore-spelare en utmaning redan från första uppdraget, samtidigt som spelet blir lite lättare för totala nybörjare.

GTFO har även fått en ny miljötyp (“datacenter”), “mer story”, nya vapen, verktyg och de sedvanliga bugg- och balansfixarna. Här är en trailer för den nya Contact-uppdateringen till GTFO.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts