Call of Duty: Modern Warfare ryms inte längre på en 250 GB SSD

Call of Duty: Modern Warfare ryms inte längre på en 250 GB SSD

Vid lanseringen av fjolårets Call of Duty-titel Modern Warfare listades 175 GB ledigt hårddiskutrymme som systemkrav. Sedan dess har spelet bara växt och växt – inte minst på grund av battle royale-tillägget Call of Duty: Warzone, som släpptes i mars – för att numera ta uppemot 250 GB i anspråk.

Inte världens största problem, kan tyckas, men för spelare som vill dra fördel av snabbare laddningstider på en SSD (som är både dyrare och mindre än vanliga hårddiskar) har situationen nu blivit ohållbar, som användaren BattleNonSense påpekar via Twitter. Lägg till faktumet att den nya skivläsarlösa konsolen Xbox Series S enbart levereras med 1 TB lagringsutrymme och det står klart att saker måste ändras. Vi kan väl börja med att låta spelare välja om de vill installera enspelarkamanjen, multiplayerdelen eller Warzone, Activision?

Här är BattleNonSenses tweet om det prekära trångmålet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts