Call of Duty firar halloween med gästspel av Leatherface och Jigsaw

Call of Duty firar halloween med gästspel av Leatherface och Jigsaw

Det är den där tiden på året igen, och årets halloween-event har börjat rullas ut i alla live service-spel värda namnet. Däribland Call of Duty: Warzone (och Modern Warfare), som kommer uppmärksamma högtiden med gästspel av filmskurkarna Leatherface (The Texas Chainsaw Massacre) och Jigsaw (Saw).

Festligheterna är en del av säsong 6 och The Haunting of Verdansk-eventet, som drar igång ikväll i både Call of Duty: Warzone och Modern Warfare. Den officiella genomgången hittar du på Call of Duty-bloggen, där vi informeras om bundles med The Texas Chainsaw Massacre- och Saw-teman, inklusive kostymer och vapen.

Vi bjuds även på Zombie Royale, en Warzone-variant där döda spelare använder “onaturliga krafter” för att återvända till hetluften. Även Modern Warfare utökas med de två nya spellägena Onslaughter (lag kämpar över kontrollen av en minigun-bestyckad Juggernaut-rustning) och Snipers Only (krypskyttegevär endast).

Här är trailern för The Haunting of Verdansk-eventet i Call of Duty: Warzone och Modern Warfare.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts