Borderlands 3 visar upp nya färdighetsträd för FL4K och Amara

Borderlands 3 visar upp nya färdighetsträd för FL4K och Amara

Förra veckan blev det klart att Borderlands 3 kommer få ett andra season pass, inklusive paketen Director’s Cut och Designer’s Cut. Det förstnämnda bjuder på nya färdighetsträd för var och en av de fyra Borderlands 3-hjältarna, och nu har de nya förmågorna för FL4K och Amara presenterats för omvärlden.

Du kan kolla in den arkiverade och en timme långa livestreamen här nedan, men om det låter för jobbigt så kan du styra kosan till den officiella hemsidan istället, där de nya färdighetsträden beskrivs i detaljerad textform.

FL4K:s träd går under namnet “trapper” och inkluderar tre passiva färdigheter, tillsammans med den aktiva färdigheten Gravity Snare, som kan kan slunga upp fiender i luften och avbryta deras attacker. Amaras färdighetsträd, å andra sidan, kallas för “enlightment force”, och bjuder utöver tre passiva färdigheter på aktiva Phaseflare, ett stort energiklot som man kan knuffa runt och detonera med hjälp av närstridsattacker.

Här är den arkiverade livestreamen om FL4K:s och Amaras nya färdighetsträd i Borderlands 3.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts