Bloodlines 2:s storyteam krymper ytterligare – Cara Ellison har också lämnat

Bloodlines 2:s storyteam krymper ytterligare – Cara Ellison har också lämnat

Vad händer egentligen med Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2? I augusti försenades Hardsuit Labs rollspel från hösten 2020 till någon gång under 2021, och kort därefter fick vi reda på att både Brian Mitsoda (chefsförfattare) och Ka’ai Cluney (kreativ regissör) hade lämnat utvecklingsteamet.

Och nu har vi nåtts av ännu ett avhopp från storyavdelningen; Cara Ellison, senior narrative designer, har nämligen också lämnat Hardsuit Labs, till synes inte ett plötsligt beslut eftersom hon redan har börjat som senior narrative designer hos Armello-utvecklarna League of Geeks. Paradox Interactive, utgivare av Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, har bekräftat det skedda för våra internationella kollegor, och tillägger att “Cara tog många fräscha idéer till projektet, och många av hennes bidrag kommer finnas i spelet när det släpps nästa år”.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 har ännu inte fått ett nytt spikat lanseringsdatum.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts