Baldur’s Gate 3-försäljningen är “galen”, hade sönder Steam-servrarna

Baldur’s Gate 3-försäljningen är “galen”, hade sönder Steam-servrarna

Igår kväll lanserade Larian Studios sitt Baldur’s Gate 3 i early access via Steam, och succén förefaller redan vara ett faktum; nästan 2000 användare har recenserat spelet till tonerna av ett “väldigt positivt” omdöme, och därtill fastställer Larian-chefen Swen Vincke att försäljningen har varit “galen”.

Enligt den officiella statistiken är Baldur’s Gate 3 just nu det elfte mest spelade spelet på Steam med 74 000 samtidiga spelare som dagens toppnotering, hack i häl på giganter som Destiny 2 och Rainbow Six Siege, och precis före Football Manager 2020, Warframe och Ark: Survival Evolved. Tydligen hade också Baldur’s Gate 3-premiären sönder Steam-servarna igår kväll, och det är sannerligen inget som händer varenda dag!

Här är Swen Vinckes tankar om den succéartade Baldur’s Gate 3-debuten.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts