Assassin’s Creed gästar Watch Dogs Legion i kommande dlc-material

Assassin’s Creed gästar Watch Dogs Legion i kommande dlc-material

I juli spikades lanseringsdatumet för Watch Dogs Legion till den 29 oktober, och i september kollade vi även in de officiella systemkraven, som täckte allt mellan himmel och jord. Och nu, med tre veckor kvar till premiären, har Ubisoft passat på att visa upp det kommande dlc-innehållet för titeln.

Den 3 december släpps den första gratisuppdateringen som lägger till spelets onlineläge, inklusive helt nya co-op-uppdrag för upp till fyra spelare, där du kan använda karaktärerna som du rekryterat i kampanjen.

Ubisoft planerar också lägga till “dynamiska event” och ett renodlat pvp-läge kallat för Spiderbot Arena, där du får styra ilsnabba och akrobatiska spindelrobotar. Tids nog kommer också kampanjen utökas med nya karaktärer (med nya förmågor), nya uppdrag och New Game Plus, helt gratis.

Watch Dogs Legion kommer även (givetvis) få ett season pass, inklusive storyexpansionen Watch Dogs Legions Bloodline, där vi kommer få spela som Aiden Pearce (huvudrollen i det första Watch Dogs) och Wrench (från Watch Dogs 2), tillsammans med de nya hjältarna Mina (mänskligt experiment som kan kontrollera människor med tanken) och Darcy (medlem av Assassinernas brödraskap från Assassin’s Creed).

Här är dlc-trailern för Watch Dogs Legion, tillsammans med en ny storytrailer.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts