Among Us har hackats av en Trump-supporter

Among Us har hackats av en Trump-supporter

Om du haft problem att spela det extremt populära Among Us de senaste dagarna har du en viss Eris Loris att skylla på. Personen i fråga är nämligen ansvarig för en attack mot spelet som ska ha drabbat över en miljon spelare.

De vanligaste effekterna av den här attacken är att spelare antingen fastnar i ett svart tomrum där de inte kan starta en match, eller möts av diverse meddelanden. Dessa hotar bland annat med att förstöra spelarens enhet, prenumerar till hackarens YouTube-kanal, och uppmuntrar folk att rösta på Donald Trump i det kommande amerikanska presidentvalet.

Utvecklarna InnerSloth har givetvis börjat jobba med att stoppa problemen men har ännu inte varit helt framgångsrika.

Även efter uppdateringen återkom nämligen flera trollande meddelanden från den extremt mogna hackaren. Eris Loris har diskuterat saken med både Eurogamer och Kotaku, där han mer eller mindre hävdar att han gjort det för skojs skull, men att han även är en Trump-supporter på riktigt.

Under tiden problemet löses rekommenderar utvecklarna att spelare håller sig till privata matcher med andra spelare som de litar på.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts