Amazon lägger ner superfloppen Crucible

Amazon lägger ner superfloppen Crucible

I maj släpptes Crucible från Amazon och Relentless Studios. Knappt en månad senare togs spelet ner efter en katastrofdålig lansering. Då var tanken att spelet skulle återgå till en stängd beta och släppas igen efter mer utvecklingstid.

Det kommer dock inte ske, då utvecklarna nu annonserat att de lägger ner arbetet med spelet helt och hållet. I ett blogginlägg berättar man att man tagit det svåra beslutet efter fortsatt beta-testande, och passar samtidigt på att tacka de få lojala fansen som stannat med spelet.

– Vi är väldigt tacksamma för hur våra fans har samlats bakom oss och vi har älskat att se hur ni tagit till er våra förändringar under de senaste månaderna, men i slutändan kunde vi inte se en hälsosam, hållbar framtid för Crucible.

De som spenderat pengar på Crucible kan efterfråga pengarna tillbaka via den här länken. Teamet kommer i sin tur börja arbeta på andra projekt, såsom det kommande MMOet New World som planeras att släppas 2021.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts