Wasteland-studion har två nya rollspel under utveckling

Wasteland-studion har två nya rollspel under utveckling

För en månad sedan släppte Inxile Entertainment sitt Wasteland 3, ett isometriskt rollspel som Jocke Kilman belönade med betyget 86 procent i vår recension, tillsammans med omdömet “en klassisk rollspelsupplevelse full av märkliga, minnesvärda och underhållande möten”. Och nu väntar mera!

Brian Fargo, studiochef hos Inxile Entertainment (som numera ägs av Microsoft), har nämligen tagit till Twitter för att berätta att studion “jobbar på underbara nya rollspel” och att “det är synd att de tar så lång tid att skapa”.

Han följde också upp med att säga att “det andra av våra rollspel fortfarande är i början av förproduktionen”, så det kommer förmodligen dröja ett bra tag innan vi får reda på något om det. Utöver de två nämnda rollspelen jobbar även Inxile på den lagbaserade VR-skjutaren Frostpoint: Proving Grounds, som släpps senare i år.

Här är Brian Fargos tweetar om de nya rollspelen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts