Tidigare Skullgirls-utvecklare har grundat nya studion Future Club

Tidigare Skullgirls-utvecklare har grundat nya studion Future Club

Tidigare den här månaden sparkade Mike Zaimont, chef för Skullgirls-studion Lab Zero Games, samtliga kvarvarande anställda, med anledning av tumultet som uppstått efter Zaimonts sexuella kommenterar och olämpliga beteende på arbetsplatsen. Och nu har de drabbade redan grundat en ny spelstudio!

Du hittar den pinfärska hemsidan för Future Club här, som utlovar ett fortsatt fokus på “handgjord och traditionell 2d-animation, engagerande och responsivt gameplay, och skapandet av unika och minnesvärda världar”.

Future Club ägs av de anställda (15 stycken just nu) och håller för närvarande på att utveckla nya varumärken, som man väldigt gärna vill hitta öppenhjärtiga samarbetspartners för. Det säger sig självt att det kommer att dröja ett bra tag innan vi får reda på mer, men förhoppningsvis blir den nya studion ett framgångsrikt företag!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts