The Witcher 3 kommer få ray tracing i gratis next-gen-uppdatering

The Witcher 3 kommer få ray tracing i gratis next-gen-uppdatering

Tidigare den här veckan presenterades den nya grafikkortsserien Geforce RTX 30, som liksom de nya konsolerna lägger fokus på ray tracing och snabbare laddningstider (genom att låta grafikkortet samarbeta direkt med hårddisken istället för att gå via processorn, om jag inte minns helt fel).

En av den nya grafikkortsgenerationens starkast lysande spelstjärnor kommer garanterat bli Cyberpunk 2077 (du har väl inte missat den nya tekniktrailern?), det nya rollspelet av The Witcher 3-utvecklarna CD Projekt Red. Men nu har det visat sig att även The Witcher 3 kommer få en ansiktslyftning, då CD Projekt Red har tagit till den officiella hemsidan för att annonsera att spelet kommer få en gratis next-gen-uppdatering som kommer lägga till en rad visuella och tekniska förbättringar, däribland – just det! – ray tracing och snabbare laddningstider.

Uppdateringen släpps någon gång under 2021, och innefattar både basspel och expansioner.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts