Remedy ger bort Death Rally gratis – för all framtid

Remedy ger bort Death Rally gratis – för all framtid

Idag är Remedy mest kända som studion bakom Max Payne, Alan Wake, och senast Control. Deras debutspel var dock något väldigt annorlunda.

Death Rally släpptes 1996 och var ett av de många vehicular combat-spel som var populära under mitten av 90-talet. Det var ingen jättesuccé ens då men var startskottet för studion som nu kan fira 25 år i branschen.

Och vad vore mer passande än att återvända till början. Därför har Remedy nu lagt ut originalversionen av Death Rally gratis på Steam. Och gratis kommer det förbli. Så länge Steam existerar kommer du alltså kunna ladda ner lite bilskjutaraction helt gratis.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts