Prince of Persia: The Sands of Time får remake, släpps den 21 januari

Prince of Persia: The Sands of Time får remake, släpps den 21 januari

Prince of Persia: The Sands of Time släpptes för drygt 17 år sedan, och är ett spel som jag personligen håller nära hjärtat. De senaste månaderna har vi nåtts av rykten som hävdat att Ubisoft håller på med en remake, och under gårdagens Ubisoft Forward-presentation presenterades spelet slutligen på riktigt!

Prince of Persia: The Sands of Time Remake planeras lanseras via Uplay och Epic Games Store den 21 januari 2021, och du kan kolla in avtäckningstrailern här nedan. Grafiken är inte strålande, men ändå (givetvis) ett rejält fall framåt, och om plattformshoppandet, tidsspolandet och vägspringandet känns lika bra under 2021 som under 2003 (och striderna väldigt mycket bättre), så har vi en verklig munsbit att se fram emot tidigt nästa år.

Här är avtäckningstrailern för Prince of Persia: The Sands of Time Remake.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts