Postal: Brain Damaged har presenterats, kolla in första trailern

Postal: Brain Damaged har presenterats, kolla in första trailern

Det råder ingen brist på retro-skjutare för tillfället, och nu har ännu en presenterats; säg hej och hallå åt Postal: Brain Damaged, en retro-doftande fps-spin-off av Running Witch Scissors skandalomsusade livssimulator, som utvecklas av Hyperstrange och Creativeforge Games, och släpps nästa år via Steam.

Trailern utlovar Quake-aktig action, där Postal Dude måste skjuta sig igenom ett “dårhus fyllt av missfoster”. Med andra ord kan vi förvänta oss mer av Postals ökända “mörka humor”, satir och våldsglorifiering, tillsammans med en “galen arsenal”, en nivåbaserad enspelarkampanj, och gott om både vändningar och hål i handlingen.

Här är annonseringstrailern för Postal: Brain Damaged.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts