Nya No Man’s Sky-uppdateringen är här, kolla in lanseringstrailern!

Nya No Man’s Sky-uppdateringen är här, kolla in lanseringstrailern!

Tillsammans med Final Fantasy XIV framstår Hello Games arbete med rymdöverlevaren No Man’s Sky som ett av spelhistoriens allra mest lyckade räddningsuppdrag. Och nu har spelet fått ytterligare en enorm uppdatering, över fyra år efter originalreleasen. Kolla in lanseringstrailern för Origins här nedan!

Du kan läsa om Origins, eller version 3.0 som uppdateringen också kallas, i detalj på den officiella hemsidan. Bland de mest omvälvande nyheterna hittar vi “ett dramatiskt expanderat universum”, “konstigare, rikare och mer varierande” planeter, samt nya terrängtyper, varelser, väderförhållanden, kolossala byggnader, uppfräschat användargränssnitt, förbättrade teleportörer och uppdaterat fotoläge. Godis så det räcker och blir över!

Här är lanseringstrailern för No Man’s Sky: Origins.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts