Makaber, övernaturlig klyfta har hittats i Microsoft Flight Simulator

Makaber, övernaturlig klyfta har hittats i Microsoft Flight Simulator

För drygt en månad sedan förundrades internet över den mäktiga, obeliskartade skyskrapan i Microsoft Flight Simulator (recension), som hade dykt upp i Melbourne. Och nu har användaren ReversedWindow på Reddit gjort en om möjligt ännu mer makaber upptäckt mitt i den brasilianska landsbygden.

Det nya fyndet är nämligen en enorm klyfta, vars böjda geografi får åtminstone mina tankar att fly till Christopher Nolan-filmen Ineception och dylika skapelser. I klyftans botten hittar vi flygplatsen Lagoa Nova, vilket givetvis redan har uppmuntrat våghalsiga piloter från hela världen att försöka landa sina plan.

Jag vet inte med er, men personligen hoppas jag att Microsoft Flight Simulator fortsätter leverera sådana här fascinerande saker med jämna mellanrum, och att jordklotet som simuleras i spelet aldrig någonsin blir perfekt.

Här är det nya evighetsgapet i Microsoft Flight Simulator.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts