Lords of the Fallen 2 byter utvecklare – igen!

Lords of the Fallen 2 byter utvecklare – igen!

Sommaren 2018 fick vi reda på att Lords of The Fallen 2 hade bytt utvecklare, från originalets skapare Deck 13. till New York-baserade och relativt nygrundade Defiant Studios. Utgivarna CI Games avslutade dock samarbetet i maj 2019, och nu har Lords of the Fallen 2 landat hos en tredje studio.

Den här gången låter det dock som att det hela borde kunna gå vägen, då våra internationella kollegor rapporterar att Lords of the Fallen 2 kommer slutföras hos Hexworks, en ny, intern CI Games-studio som faktiskt öppnades redan i mars, men hållits hemlig fram tills nu. Detaljerna om det (förmodligen) omstartade projektet är sparsmakade, men tydligen ska Lords of the Fallen 2 bejaka mörk fantasy ännu mer, och bli ännu mer likt Dark Souls, som redan var en uppenbar inspirationskälla för originalspelet när det begav sig under hösten 2014.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts