Klassiska massiva onlinerollspelet Runescape kommer  till Steam!

Klassiska massiva onlinerollspelet Runescape kommer till Steam!

Minns du Runescape? Den ursprungliga versionen av det klassiska, massiva onlinerollspelet debuterade som webbläsarspel redan under 2001, och nu, nästan 20 år senare, är det äntligen på väg till Steam, både i dess nuvarande free-to-play-utförande och klassiska form. Miraklens tid är ännu inte förbi!

Annonseringen hittar du här, där vi även får reda på att Steam-debuten kommer inträffa om några veckor, den 14 oktober. Steam-versionen kommer stöda cross-play med övriga klienter, inklusive mobilversionen, så om du redan har spelat Runescape så kommer du kunna länka samman ditt Runescape-konto med ditt Steam-konto.

Old School Runescape – en nyversion från 2018, som återskapade hur Runescape såg ut och fungerade under 2007 – kommer också det släppas till Steam (via Hardcoregamer), även om releasen dröjer till tidigt nästa år.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts