Kena: Bridge of Spirits försenas till 2021

Kena: Bridge of Spirits försenas till 2021

Det Pixar-doftande actionäventyret Kena: Bridge of Spirits annonserades under Sony-presentationen i juni, men har nu försenats. Utvecklarna Ember Lab hoppades att det skulle släppas innan årsskiftet, men har nu tagit till Twitter för att meddela att lanseringen har senarelagts till första kvartalet 2021.

Anledningarna är de gamla vanliga; distansarbetet har gått långsammare än man hoppades, och för att bibehålla kvaliteten och utvecklingsteamets välmående måste man skjuta upp releasen en smula. Vi kommer få mer information om Kena under de kommande månaderna, och om du missade trailern från i somras så kan du kolla in den här nedan, komplett med lurviga små Pikmin-doftande skogsinvånare, och strider mot uråldriga fiender.

Här är sommarens annonseringstrailer för Kena: Bridge of Spirits.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts