Här är 12 minuter från The Outer Worlds-dlc:t

Här är 12 minuter från The Outer Worlds-dlc:t

Tidigare i sommar (i somras?) presenterades Peril on Gorgon, den första dlc-expansionen till Obsidian Entertainments uppskattade förstapersonsrollspel The Outer Worlds. Tillägget ska ta omkring åtta timmar att slutföra, och den nya planeten (Gorgon) ska vara “lika omfattande som Monarch”.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon släpps nästa veckas onsdag, den 9 september, och nu har vi fått en 12 minuter lång gameplay-video, ledsagad av Carrie Patel, game director. Tillsammans med den nya berättelsen utlovar Obsidian bland annat tre nya vapen, inklusive ett närstridstillhygge som använder gravitationen för att dra in fiender, ett höjt nivåtak (materialet är avsett för karaktärer över level 25) samt nya rustningar, perks och flaws.

Här är den nya gameplay-genomgången av The Outer Worlds: Peril on Gorgon.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts