Ghostrunner släpps den 27 oktober, kolla in nya trailern

Ghostrunner släpps den 27 oktober, kolla in nya trailern

2019 introducerades vi för Ghostrunner, ett spel som blandar en Deus Ex-doftande framtidsdystopi med det ilsnabba parkour-hoppandet från Mirror’s Edge. De första spelsekvenserna följde i en teaser-trailer tidigare den här månaden, och nu har vi redan fått ett spikat lanseringsdatum!

Ghostrunner släpps via Steam och Epic Games Store om lite mer än en månad, tisdagen den 27 oktober. Nedan kan du även kolla in den officiella Pax 2020-trailern (för att Pax tydligen fortfarande är en grej?), som visar upp ytterligare lättfotat springande, slaktande och cyberspace-hoppande. Spelet har också en tjugoprocentig rea fram till lanseringen (24 euro istället för 30 euro), så ha det i åtanke om du överväger köp.

Här är den nya trailern för Ghostrunner.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts