FTL-doftande Space Crew släpps i oktober, kolla in nya trailern

FTL-doftande Space Crew släpps i oktober, kolla in nya trailern

2012 släpptes rymdskeppssimulatorn FTL: Faster Than Light, som visade sig bli en massiv och extremt uppskattad hit. Sedan dess har vi nåtts av en rad kopior – däribland Shortest Trip to Earth, som lämnade early access för drygt ett år sedan – och nu väntar subgenren ytterligare tillökning i form av Space Crew!

Nedan ser du nämligen en ny trailer för Space Crew, som bekräftar att lanseringen är planerad till den 15 oktober via Steam, där du även kan ladda ner en spelbar demoversion i detta nu. Space Crew är också, som du kanske redan räknat ut, en uppföljare till 2017 års Bomber Crew, ett spel som har ett “väldigt positivt” mottagande på Steam, både under den senaste tiden och totalt sett. Kommer framgångarna fortsätta med det nya spelet?

Här är den nya trailern för Space Crew.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts