Football Manager 2021 släpps den 24 november, kolla in nya trailern

Football Manager 2021 släpps den 24 november, kolla in nya trailern

I augusti försäkrade Sports Interactive och Sega oss om att inte bara ett nytt Football Manager-spel kommer släppas i år, utan flera. Och nu har man annonserat att Football Manager 2021 kommer släppas den 24 november, tillsammans med det mindre tidskrävande alternativet Football Manager 2021 Touch.

Bägge titlarna kommer lanseras via både Steam och Epic Games Store, och det förstnämnda spelets fokus kommer ligga på “nya funktioner och speluppgraderingar”, som levererar “ännu mer djup, drama och autentisk fotboll” i form av “en dynamisk, realistisk tränarupplevelse” och “extrema detaljer”. Någon mer ingående information får vi inte just nu, utan vi ombeds istället hålla ögonen på spelets sociala kanaler i början av oktober.

Här är den nya trailern för Football Manager 2021.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts