EA Play rullas in i Xbox Game Pass for PC utan extra kostnad

EA Play rullas in i Xbox Game Pass for PC utan extra kostnad

I augusti släpptes Electronic Arts prenumerationstjänst EA Play (tidigare kändes som Origins Access) till Steam. Och nu har den amerikanska speljätten breddat sig ytterligare, då man nu har annonserat att EA Play kommer bli en del av Xbox Game Pass for PC i höst, helt utan extra kostnad!

Du kan kolla in trailern för annonseringen här nedan och läsa mer på Xbox officiella hemsida, där vi får reda på att det redan dignande Game Pass-biblioteket kommer utökas med titlar som Fifa 20, Titanfall 2 och Need for Speed Heat, tillsammans med populära EA-serier som Battlefield, Mass Effect och The Sims.

Precis som på Steam handlar det dock “bara” om den billigare varianten av EA Play, som inte ger fullständig tillgång till helt nya EA-titlar på lanseringsdagen, men väl upp till tio timmar långa smakprov och reor. EA Play Pro, som den dyrare tjänsten heter, är tills vidare enbart tillgänglig via Electronic Arts egna onlinebutik Origin.

Det bör även noteras att Microsoft kommer skrota “introduktionspriset” för Xbox Game Pass for PC den 17 september, så teckna en prenumeration innan dess om du vill spara en slant eller två.

Här är är trailern för EA Play till Xbox Game Pass for PC.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts