Doom har gjorts spelbart på ett graviditetstest(!)

Doom har gjorts spelbart på ett graviditetstest(!)

Steam-versionerna av Doom och Doom 2 fick alldeles nyligen nya uppdateringar som utökade de två klassikerna med bredbildsstöd och upplåst bildhastighet. Om du inte har en pc att spela på behöver du dock inte misströsta; nu är nämligen Doom spelbart på ett graviditetstest också. Jo, på allvar!

Twitter-användaren Foone Turing, expert på “konstiga hårdvarusaker”, har nämligen laddat upp en video där just Doom spelas på ett graviditetstest. Förvisso med hjälp av ett tangentbord och renderat på en minimal, monokrom skärm, men spelet är ändå Doom, och när en imp tas av daga och spelar upp dess omisskänneliga dödsanimation råder inga som helst tvivel längre. Väldigt imponerande och högst nödvändigt!

Här är Doom på ett graviditetstest.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts