Borderlands 2-dlc:t Commander Lilith ges bort gratis via Epic Games Store

Borderlands 2-dlc:t Commander Lilith ges bort gratis via Epic Games Store

I maj skänktes Borderlands: The Handsome Collection bort via Epic Games Store, inklusive Borderlands 2, Gearbox Softwares lootskjutare från 2012. Och nu har det visat sig att dlc-paketet Commander Lilith & the Fight for Sanctuary också ges bort gratis via Epic Games Store, fram till den 2 oktober.

Commander Lilith & the Fight for Sanctuary släpptes faktiskt så sent som i juni 2019, för att hajpa lanseringen av Borderlands 3, som inträffade för ett år sedan (recension). Materialet var gratis den första månaden via Steam och är nu alltså gratis igen via Epic Games Store. Bland innehållet hittar vi nya bossar, områden, loot (inklusive en ny kategori bortom legendary) samt givetvis även Borderlands-veteranen Lilith i egen hög person.

Här är fjolårstrailern för Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts