Blizzcon återvänder med digitalt event i februari

Blizzcon återvänder med digitalt event i februari

I augusti bekräftade Blizzard att spelmässan Blizzcon kommer äga rum tidigt nästa år, om än i digital form på grund av den rådande pandemin. Och nu har datumen spikats; Blizzconline (jo, eventet heter så) kommer nämligen äga rum mellan fredagen den 19 februari och lördagen den 20 februari!

Endast två dagar, med andra ord, vilket kanske antyder att vi inte bör vänta oss jättemånga nyheter, även om Overwatch 2 säkert kommer få en ny, rejäl presentation, och kanske även ett spikat lanseringsdatum?

I övrigt kan vi också vänta oss community-aktiviteter i stil med March of the Murlocs, cosplay-utställningar (även för husdjur den här gången!) och en regelrätt cosplay-tävling, uppdelad i de fyra kategorierna “bästa Blizzard-karaktär”, “bästa Blizzard-vapen och -rustning”, “bästa moderna skapelse” och “bästa traditionella skapelse”.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts